• Dudi: Rá kell gyúrnunk 2019-re! – Ladaracing.hu – Őrület ez!

  Dudi: Rá kell gyúrnunk 2019-re!

  Dudi barátunk idén sem tagadta meg a meghívást az All Star Gálára és ahogy azt már megszokhattuk látványos autózást mutatott be a pazar gombszeművel!

  1. A KVP Rally Team megérdemelne egy külön díjat, idén is kimaxoltátok a LR hétvége által nyújtotta lehetőségeket! Volt itt saját bár pult, guminő, medencés party! Hogyan jöttek ezek, beavatsz minket?

  😬 Mindegyiknek van egy saját története, ami a június elején tartott 3 naposra sikerült legénybúcsúmhoz köthető. A bárpult például ide meglepetésként érkezett ,,Bako$$y” úrnak, mert Siófokon volt annyira magabiztos, hogy a táncosok és dj mögött besétált a pult mögé, majd leegyeztette az ott dolgozóval, hogy az éjszaka folyamán soronkívüliséget élvezzünk. Úgy járkált ki-be, mint a pultfőnök. 😂 Szerencsénkre az igazi tulaj jól vette a sztorit, másnap csak annyit jegyzett meg, hogy ,,kicsit ma tompább a brigád, mint tegnap” és mosolygott. Ezek után természetesen volt olyan pihentagyú a csapatból, aki készült a meglepetéssel. 😬 A gumihölgyet is ott vettem a nevemre, amit aláírtak a résztvevő urak és kötelező volt vinni a Gálára, hogy emlékeztessen a jó bulihangulatra. Csak itt kapott egy KVP-s atlétát mielőtt a magasba küldtük. (ennek köszönhetően legalább látták a srácok, hogy hová kell a discoból hazajönni) A beachtulaj címet is volt aki kiérdemelte júniusban, a tulajdonos hölgy kicsit módosított a kedvéért a szállásunk medencehasználati házirendjén és a merevségéből is engedett… Nekünk így a saját sztorikkal vicces is volt, de a medencének, pultnak hasznát is vettük a hétvégén és újabb emlékezetes történetekkel bővítettük a vidám kis csapatunk emléktárát.

  2. Annak idején is így hívtalak meg titeket, hogy gyertek el érezzétek jól magatokat, ez most is teljesült akkor remélem!

  – Tettek érte a hölgyek, urak, eddig csak pozitív visszajelzések vannak.

  3. Szombaton tudtatok edzeni szárazon, esőben, mik voltak a tapasztalatok?

  – Az eddig teljesített gáláktól eltérően most tudtunk a legtöbbet a pályán autózni, de szombat reggel 1 óra így is kimaradt az eligazítások miatt. Szerintem az eddigi legrugalmasabb volt a rajtoltatás, jó pörgős volt a tréning. Egész jól begyakorolhattuk az íveket a szárazon és alakult a tempó is mire az eső megérkezett. Utána átmentünk kicsit hóautós stílusba a vízen. Lassabb volt, de nagyon élvezetes és a gumink sem kopott.

  4. Ahányszor csak a sátratoknál jártam valaki mindig ott volt fotózkodni, aláírást kérni, egész jó kis rajongó táborotok van már! Hogy bírod a népszerűséget?

  – A népszerűség az túlzás, de szerencsére még sokaknak tetszik a kis KVP-nk és ezen a rendezvényen van idő beszélgetni szurkolókkal és versenyzőtársakkal egyaránt. Szerencsés helyszín, mert nem kell sokat gyalogolnia a nézőknek a ,,gyors” és a szervizpark között. Sok érdekes észrevételt kaptunk és jó kis eszmecserék alakultak ki.

  5. Vasárnapra Szandró kiesésével Donáttal csatáztál, ám az első kanyarban sajna túl vállaltad magad, bár kétségtelen tény ha azt rendesen eltalálja az ember és ott nem szakad le a többi már gyerekjáték! Hogy láttad?

  – Visszanéztük már a belső és drón felvételt is, de nem értem azt a két forgást. Szombaton és a vasárnap reggeli gyakorláskor is jól fordultuk már azt a kanyart és igyekeztem mindent ugyanúgy csinálni. Abban a fokozatban, arról a pontról és azzal a guminyomással, mint addig. Valószínűleg nagyon meg akartam mutatni és egyszerűen túlizgultam, elhibáztam.

  6. Összességében hogyan értékeled a hétvégét?

  – Nagyon elkeseredtem és csalódott voltam, de összességében jó hétvégét zártunk. A kocsi még sosem volt ilyen jó erőben, csak kereket kellett cserélni rajta, sikerült autóztatni is és jó hangulatban, vidáman töltöttük el. A végén nagyon jóleső érzés volt amikor egy apuka a gyermekével odajött és sajnálta a beforgásunkat, mert látott minket szombaton és fogadtak, hogy Top4-ben leszünk. Rá kell gyúrnunk 2019-re!

  7. Hogyan tovább, sikerül újra megvalósítani a Rally Legendet?

  – Dolgozunk rajta Janival és a csapattal. A szállásunk le van foglalva, de sajnos az anyagi rész 1/4-e áll jelenleg a rendelkezésünkre. Nem adjuk fel, próbálunk tovább tárgyalni a potenciális reklámpartnerekkel!

  8. Mit üzensz a szurkolóidnak?

  – Inkább csak megköszönni szeretném, hogy szeretnek, támogatnak minket és kérni, hogy minél többen jöjjenek ki a pályák szélére!

  Köszönjük nektek hogy idén is nálunk szolgáltattátok a showt, és sok sikert a továbbiakban!

  – Mi köszönjük, hogy újból meghívást kaptunk és bízunk benne, hogy sok közös élményben lesz még részünk!

  Képek: Duen – www.duen.hu, Norbi – Ladaracing.hu