Deli Lászlóval beszélgettünk!

Nagyszerű kezdés után a Fehérvár Rallyn nem volt szerencséje  Deli Laciéknak , azonban a Salgó Rallyn bíznak a jó folytatásban!

Szia Laci! Milyen eddig az évetek? 

Sziasztok! Jól kezdődött az évünk, sikerült Egerben megnyerni a 2WD kupát, majd Miskolcon egy második hely így nekivágtunk Székesfehérvárnak annak ellenére hogy nem volt betervezve! Itt sajnos az első gyorson kiestünk így nulláztunk.Következő verseny a Salgó Rally lesz ahol muszály lesz a pontszerzés.

Akkor a bajnokságban még esélyesek vagytok?
Székesfehérvár után nem volt meg a 2WD kupa így azok a pontok maradtak meg, ezért még lehet esélyünk, bár csak a Salgó indulás a biztos!
Baranya kupán nem láttunk titeket ennek mi volt az oka ?
A székesfehérvári kár nem lett szerencsére túl nagy, de még nem sikerült teljesen helyreállítani a kocsit illetve a Baranya kupa egyébként sem szerepelt a szűkös anyagi feltételeink mellett a tervek között!
Az autóról mit lehet tudni ?
1,6 A-s autó amit Higany épített teljes egészében, még a motort is!
Kinek szeretnéd megköszöni a segítséget ? ?
Elsősorban Higanynak aki nélkül nem működne ez a gépezet és a támogatóknak HE-ÚT Építőipari Kft., Tiszák Kft., Agria-Merci Kft, Lubricants Hungary Kft. (GULF olajok), Szilárd Autodiagnosztikai Bt., Kalbantner Géza (egriajto.hu), SAME 2000 KFT., Katona Zoli (ponyva21.hu) valamint a párom, a család ill. a barátok segítsége ami nélkülözhetetlen!
Készítette: Baranyi Sándor
Képek: JB photo Miskolc Autósport, Peremicki István-Piric.hu,