• Csatlakozz az LR Groupba a facebookon! | Ladaracing.hu - Őrület ez!

  Csatlakozz az LR Groupba a facebookon!

  Csatlakozz te is legújabb közösségi csoportunkhoz! A facebook oldalunkhoz kapcsolt LR Group csoportban te is megtalálod az infót amit keresel!Megalapítottuk az LR Group facebook csoportot minden Ladás számára! A csatlakozás ingyenes, de számos előnnyel jár!

  A Ladaracingre érkező üzenetekre nem tudunk azonnal reagálni ám a csoportban azonnal tudtok egymással kommunikálni ha valahol esetleg hó helyzet lenne! Ki merre megy mit látott merre vannak történések!
  Megvitathattok egymással szerelési tanácsokat, tapasztalatokat! Érdeklődhettek verseny információk iránt! Megoszthattok csapatási képeket, videókat kommentálhatjátok egymás posztjait!

  LR SUPPORT!

  Természetesen a csoport történéseit figyelemmel követjük a nem oda illő posztokat töröljük. Szakmai támogatást nyújtunk továbbá, ha verseny információra van szükségetek, felvesszük nektek a kapcsolatot a szervezőséggel!

  Ha kérdésetek van olyan szerelési, szakmai ügyekben amit többen is támogatnak,  megkeressük nektek Havassy Pétert, vagy a HÚS Systemet, hogy ők mit gondolnak a témáról!

  Hirdethettek egymás között, s mi is posztoljuk ha eladó verseny autó lenne a láthatáron!

  A csoportban közvetlenebb kommunikációra van lehetőség, s bízunk benne hogy élni is fogtok vele! Csatlakozz most, vagy ha már tagja vagy a groupnak, hívd meg Ladás haverjaidat!

  Már több mint 500-as vagyunk!

  CSATLAKOZOM