Balogh Petiék szezonja nem úgy alakul ahogy tervezték

Balogh Petiék szezonja nem úgy alakul ahogy tervezték, de megpróbálták ki hozni belőlem a maximumot.

Szia Peti! Hogy alakul eddig az évetek?

Sziasztok, sajnos ebben az évben nem jött az össze amit terveztünk, a budge sem engedett több versenyt, és a technika sem, na meg persze az MNASZ-sem. Szerettünk volna egy teljes szezont menni, de ennek közelében sem voltunk, kettő versenyen vagyunk túl, és ez már idén nem is lesz több.

Hogy tetszett az előfutás Egerben?

Igazából ez egy kényszerhelyzet volt, szerettünk volna mezőnyben indulni, de a gépátvételen azzal szembesültünk, hogy az autónak nincs átalakítási engedélye, ezért kellett egy Sp-t csináltatnunk, ezert voltunk előfutók, de hozzáteszem, nagyon nagyon élveztük, és boldogok voltunk, hogy ki szolgálhattuk a nézőket! Mindig nagy örömmel tölt el, ha a nézőknek autózhatunk. ? 

Idén meghívást kaptál a 7. Ladaracing All Star gálára hogyan fogadtad és hogy tetszett a hétvége ?

Hihetetlen jó érzéssel töltött el amikor megkaptam a meghívást! De sajnos ahogy említettem is, ebben az évben eléggé ránk járt a rúd, sajnos már az edzésen eltört a kulisszám, nem volt nálunk cseredarab, de sikerült a szervizben meghegeszteni, de sajnos este a legjobb 8-as csatánál az első kanyarban újra eltört, nagyon csalódott voltam… De amúgy összességében tetszett nagyon, napközben volt egy két szép körünk. Viszont rájöttem arra, hogy nekem a kis szűk erdei szakaszok a mindenem, nem szeretem ezt a széles utat! ??

Ózd-Salgó Rallyra hogy sikerült felkészíteni az autót ?

Az egyetlen verseny volt az évben ahol volt egy kis szerencsénk is, meg sikerült nagyon jól összepakolnunk az autót is. Egyetlen egy kis technika problémánk volt a verseny során, az első három gyorsaságin felakadt a gázunk sajnos, és felpörgött a motor. Kedves navigátoromnak aki a nevelőapukám is egyben, sikerült orvosolni ezt a hibát! Ezt leszámítva a verda az rendben volt!

Hogy tetszett a belvárosi prolog ?

Évek óta nagyon vártam, Salgótarján belvárosában menjünk egy prológon, nekünk ez hazai pálya, rengeteg ismerős, barát, szurkoló ellátogatott erre a versenyre, de sajnos ismét keresztbe húzták a számításaink, a gépátvételen közölték velünk, hogy nem mehetünk csak slick gumival… Próbáltunk mindent kihozni, nem volt egyszerű, de a nézőknek szerencsére nagyon tetszett! ? Így mi is boldogok voltunk, bar utcai gumival sokkal nagyobb parádé lett volna?, majd legközelebb!

Vasárnap melyik gyorsasági tetszett a legjobban számotokra ?

Nekem a Mátra a mindenem, szóval a Mátrakeresztesi pálya volt a best! Nem versenyeztünk még ezen a pályán soha, csak télen jártunk egy párszor hóautóval, nagyon jó gyorsasági, hatalmas élmény volt! Főleg a gy8, leszakadt az ég amikor beértünk a rajt ie-be , igaz slick gumi volt az autón, meg időre szerettünk volna menni, de ez nem ment, szóval egy métert sem mentünk egyenesen, jöttünk egy lada kupa 3. Időt ?

Utcai gumi után milyen volt slick gumival közlekedni számodra ?

Igazából már tavaly mentünk két versenyt slickel, Egerben és Miskolcon, szeretek versenygumival is menni, igaz más feeling, de ennek is megvannak a saját örömei, azok a hihetetlen féktávok és kanyarsebességek, ráadásul még nem is sikerült teljesen elhinnünk, hogy mennyire tapad ? Sok verseny km-ert kell még gyűjteni!

Idén láthatunk még valahol versenyezni ?

Sajnos ebben az évben már nem, Nyiregyházán szerettünk volna menni de sajnos kiderült, hogy nem lesz Rally2, így nem tudunk indulni, mert sokkal nagyobb költség.. Szilveszter rallyval szemezgetünk már jó pár éve, de sajnos már nem olyan mint régen, anno nem jött össze, most meg már nem akarunk menni. Igazából a jövő évre koncentrálunk már!

Jövőre mit tervezettek ? Milyen célotok van ?

Jövőre minden erőnkkel azon leszünk, hogy tudjunk versenyezni egy teljes szezont Rally2-ben! Szeretnénk eredményeket elérni!

Kinek szeretnéd megköszöni a versenyzést ?

Elsősorban aki a legnagyobb áldozatot hozza azért, hogy versenyezhessünk ők a családom és a barátnőm! Szeretném megköszönni a barátainknak, a szervizcsapatnak, a szurkolóinknak, nélkülük nem működne ez az egész! Köszönjük szépen a szponzorainknak! Szélvédős Ferinek, Speed Bero Kftnek, Bello Breaking Kftnek, Mátyás Mátyásnak!

Képek: ZSfoto.hu, RallyMomentsMedia- Csepela Ricsi

  • Megtalálsz minket instagramon is!