• Abszolút győzelem Szombathelyen! – Ladaracing.hu – Őrület ez!

  Abszolút győzelem Szombathelyen!

  Pazar teljesítménnyel lettek a murva királyai a Rally2 mezőnyében a Krehlik Nándor – Madarász Szabolcs Lada VFTS-es kettős a Szombathely Rallyn. Nándit kérdeztük a versenyről!

  Az Iseum Rally-t megelőzően hogy sikerült eddig számotokra az év?

  Sziasztok az év eleje sajnos elég keservesen indult számunkra ugyanis a Szilveszter Rallyn sajnos tönkrement a motorunk és a kellendő alkatrész az Eger Rally napjára érkezett csak meg, így esélytelen volt hogy rajthoz tudjunk állni. 😕 Miskolcra készen is lett a motor nagy reményekkel indultunk neki de egy apró műszaki hiba miatt a 9 gyorsaságiból csak az utolsó 4-en tudtunk gyorsan menni így ezalatt annyi hátrányt szereztünk hogy a részeredményeink hiába voltak jók, abszolútba már nem tudtuk ledolgozni a rengeteg hátrányt de végül egy kategória 3.hely azért sikerült! 🙂

  Alapos felkészítést igényel az autó a murvára, hogyan készültetek a versenyre?

  Az elsődleges szempont a felkészítés során igazából a miskolci hiba forrás feltárása volt ami nagy nehezen de úgy néz ki sikerült ez volt a nagyobb feladat, a többi részét az autónak viszonylag hamar átrendeztük a murva futamra!

  Te mennyire tartod magad murva menőnek, min versenyzel szívesebben?

  Igazándiból még csak most mentem másodszorra murván de nekem sokkal jobban bejön mint az aszfalt nyugodtabban autózik is rajta!

  Az első nap két gyorsasági várt rátok, hogyan sikerült ezeket abszolválni? Miket kellett a fiúknak szervizelni a téesen utána?

  Vártuk már nagyon hogy elrajtolhassunk de nem tudtuk mire számíthatunk a sok esőzés miatt de úgy gondoljuk megtudtunk birkózni a feladattal és élveztük nagyon. A szervizben igazából egy vízpumpát kellet cserélnünk amit gyorsan meg is oldottak a fiúk más problémánk nem volt.

  Itt már dobogón álltatok de még csak az alján, mi volt a cél, mit beszéltetek meg másnapra?

  Örültünk hogy jó helyen állunk rögtön az első nap után másnapra az volt a terv hogy a hátrányunkat megpróbáljuk lefaragni és minél gyorsabbnak lenni.

  Jól kezdtétek a napot Hosszúperesztegen a szakasz győzelem is összejött és a szervízre már a második helyen álltatok. Milyen volt belülről a hangulat?

  Jó volt tetszett mindkettőnknek végre az autóval se volt gond így tudtunk menni ahogy szerettünk volna!

  Az utolsó gyorsra sikerült 6,6-ra csökkenteni a hátrányt. Nyomtátok neki mint az állat, vagy inkább biztonságit mentetek az ezüstért?

  Inkább próbáltunk biztonságosan végig érni a második helyért nem akartunk kockáztatni.

  Végül kis szerencsével is de meg lett a rally2 abszolút győzelem, nem kis teljesítmény ez az idei évben. Gondoltad volna ezt a verseny előtt?

  Meglett nagyon boldogok voltunk nagy álmunk vált valóra A verseny előtt egy ilyen abszolút 5-be vártuk magunkat de jobban alakult számunkra ez a verseny!

  Hogy álltok így jelenleg, mik a tervek az év hátralevő részére?

  Abszolút értékelésbe így az 5. kategóriában pedig a 2. helyen állunk. Szeretnénk minden versenyen ott lenni gyűjtögetni a pontokat ezt az évet megpróbáljuk nagyon komolyan venni. A Veszprém Rally egy héttel az LR gála előtt van így sajnos idő hiányában nem tudunk ott lenni de jövőre mindenképpen megyünk nem hagyjuk ki ezt a hatalmas bulit! 😎😉
   
  Úgy legyen, sok sikert kívánunk nektek a továbbiakban is!