A Rallye2 fiatal bajnoka számolt be az I. Nyíregyháza Rally után

Krehlik Nándit kerestük fel a szezonzáró verseny után, aki megnyerte a 2018-as Rallye2 bajnokságot a TS-el…

Hogyan készültetek erre a hosszú és kihívásokkal teli versenyre?

Az autót megpróbáltuk minél jobban gatyába rázni és minden olyan alkatrészt aminek esetlegesen baja lehet kicserélni. Mindenből készültünk pótalkatrésszel de szerencsére ezek közül semmit nem kellett használnunk. ?

Mit tudtatok tenni a köd ellen? Sokan panaszkodtak..

A köd hatalmas problémát okozott plusz még ugyebár a sötét is rátett egy lapáttal. Besárgítottuk a lámpákat ami jó ötletnek bizonyult viszont ebbe a hatalmas ködbe így se láttunk sok mindent így maradt a botozás…

Melyik szakasz nyerte el a tetszéseteket a legjobban?

Minden szakaszba volt valami jó, változatosak voltak de személy szerint nekem az Újhuta nyerte el a tetszést abba aztán tényleg volt minden… ?

Hogy viselkedett az autó, minden ok volt vele?

Nagyon jól bírta az autó, semmi problémánk nem volt vele reménykedtünk is benne mert még soha nem hagyott minket cserben és ez most is így történt. ?

Milyen érzés bajnoknak lenni, ez volt az idei cél??

Természetesen ez volt a cél nagyon örülünk neki. Igazából még fel se tudtuk fogni hogy sikerült, mindkettőnknek egy hatalmas álma vált valóra.

Mik a tervek a jövőre nézve, maradsz a típusnál vagy hogyan tovább?

Sajnos a jövőre nézve semmi konkrét kilátás nincs, de dolgozunk rajta hogy legyen. Ha teljes Szezont nem is tudunk menni egy két versenyen biztos hogy megfogunk jelenni. Az autó pedig természetesen marad!?

Ezúton is gratulálunk a bajnoki címhez!!! ?

Nagyon szépen köszönjük ??

képek: Bitto Zsolt, Rigó Dávid