gps nyomkoveto tkstartk905

A profizmus itt kezdődik!

Taktika és biztonság a versenyeken: TKSTAR TK905 GPS nyomkövető!

Mi kell az autóversenyzéshez? Sebesség, kurázsi és kockázatvállalás. És persze taktika. Egy profi GPS nyomkövető ez utóbbiban rengeteget tud segíteni, mivel valós időben nyomon követheted vele a versenyzői egységek járműpozícióit és a sebesség adatokat. Utólag bármikor vissza is olvashatod ezeket, így alaposan kielemezheted a versenyeken nyújtott teljesítményt, és tökéletesítheted a taktikád. Nem kérdés, hogy a TKSTAR TK905 mágneses GPS nyomkövetőnek extra tudásával és 90 napos(!!!) készenléti idejével ott a helye a versenyautókban is!

TKSTAR TK905 GPS nyomkövető

Masszív, tartós felépítés

Egy általános használatra szánt GPS nyomkövetőnek nem kell szupererősnek lennie, viszont a versenyautóba szánt eszköznél fontos, hogy jól bírja a kiképzést! A TKSTAR TK905 GPS nyomkövető burkolata kemény műanyag, mely ellenáll a versenyzés során természetes rázkódásnak és a kisebb ütődéseknek. Az eszközt erős, mágneses talpával rögzítheted a gépjármű külső vagy belső felületére. Szóval nincs beszerelés, így a készüléket bármikor, pillanatok alatt átteheted egyik autóból a másikba. A TK905 súlya mindössze 168 gramm.

Pontos, megbízható működés

A TKSTAR TK905 készülékkel bármikor lekérheted a sebesség adatokat és a készülék pozíció koordinátáit – a gyári paraméterek szerint 5 méteres pontossággal. Tapasztalataink szerint az eszköz megbízhatóan, tartósan képes is erre. Riasztást is kérhetsz, például elmozdulásra, vagy az előre beállított sebességi határérték meghaladása esetén.

Teljes mezőny követése

Lehetőség van arra is, hogy a versenyen induló összes autóba rögzítsetek egy-egy eszközt – ez gyorsan megvan, mivel a mágneses talpnak köszönhetően nem kell a beszereléssel foglalkozni. Így valós időben nyomon követhetővé válik a teljes mezőny mozgása!

Magyar nyelvű, felhasználóbarát szoftver

A TKSTAR TK905 vezérlése szuperkönnyű a magyar nyelvű szoftverünkkel, mely rendre 5 csillagos értékeléseket kap a felhasználóktól. Mobiltelefonról vagy asztali számítógépről kommunikálhatsz így a készülékkel, melyet egy térképes felületen valós időben követhetsz. Hónapokra visszamenőleg visszanézheted a korábbi útvonalakat, így kielemezheted a versenyeken nyújtott teljesítményt, és csiszolhatsz a taktikádon. A szoftvert szerződéskötés és hűségidő nélkül használhatod.

Nyomkövető app Nyomkövető szoftver

90 napos készenléti idő

A készülék nem igényel beszerelést, és nem kell gyakran feltölteni sem. Ugyanis 5000 mAh teljesítményű az akksija, ami rendkívüli, 90 napos készenléti időt jelent! Így nem fordulhat elő, hogy egy verseny közepén lemerül. Erre biztosíték az is, hogy kérhetsz az eszköztől riasztást alacsony töltöttségi szint esetére. Ide kattintva megrendelhető!

A TKSTAR TK905 GPS nyomkövető ára a tudásához képest igen baráti, és most akciósan beszerezheted: 30.000 Ft helyett mindössze 19.350 forintba kerül (ez az összeg már az áfát is tartalmazza). A készülékre 1 év garanciát adunk. SIM-kártya együttes rendelésekor  beüzemelve küldjük – akár már másnap átveheted otthonodban!

Egy igazi nagyágyú, ami a Budapest-Bamako rallyn is bizonyított több ezer kilométeren!
 
Budapest - Bamako
Budapest - Bamako Rally
Szponzorált tartalom