A foglalkozás elérte célját

Lengyel János és Váradi Zoltán is sikeresen abszolválta a váci Esze Tamás Laktanyában megrendezett, idei első SRT Laktanya Szlalom versenyt. Zolit kérdeztem a részletekről.

Szia Zoli! Hogy sikerült a hétvége?

– Sziasztok! Remek kis hétvégén vagyunk túl, úgy érzem teljes mértékben sikerült kivitelezni a terveinket, nagyon jól éreztük magunkat.

Reggel egy kisebb hó fogadott benneteket. Számítottatok rá?

– Őszintén szólva számítottunk hóra, de nem ekkora mennyiségben. A vicces az volt a dologban, hogy kicsit késve értünk a helyszínre ezért nem tudtuk gyalog bejárni a pályát. Így az edző körben szembesültünk a pályával és a körülményekkel. Izgalmas pályabejárás volt!

Sikerült megmozgatni az autót? És magatokat?

– Határozottan igen, sőt tudtunk gyakorolni havas és nagyon vizes, illetve kevésbé vizes körülmények között! Tetszett, a foglalkozás elérte a célját.

Volt valami technikai problémátok?

– Szerencsére semmi, karcmentesen lehoztuk a kocsit. Most kap egy komoly átvizsgálást, amit kell kicserélünk, meghúzunk minden csavart, aztán irány a következő verseny!

Milyen eredménnyel zártátok a vasárnapot?

– Őszintén szólva az utolsó futam előtt néztem meg az időinket, addig nem foglalkoztam vele, azt hiszem kategória 5. helyén fejeztük be a versenyt.

Hol láthatunk legközelebb benneteket?

– Terveink szerint legközelebb a borsodnádasdi MARB futamon indulunk, ami március 24-25.- én lesz.

Köszönöm a riportot Zoli!

– Köszönjük a segítséget Tominak és Sanyinak, akik beáldozták a vasárnapjukat, és eljöttek nekünk segíteni!

Reklámpartnereink:

L&Zs Vas Fém Kft., Szakál-Met-AL Kft., ENEOS motorolaj, Fun Carter Kft., Target Sales Group Kft.